Bloggen

Ha en sommarpicknick

När sommaren faller på är det trevligt att äta utomhus. Av någon anledning verkar nästan all mat smaka bättre när man äter den ute i sommarvärmen. Det vanligaste är att äta exempelvis middag ute på sin altan eller balkong, men varför inte ta sommarkänslan ett steg längre och ha en picknick istället?

Det allra mysigaste är om man tar en cykeltur till något spontant ställe man kanske aldrig tidigare varit på. Letandet efter den där perfekta picknickplatsen är som en rolig tävling och det kommer kännas väldigt bra när man väl hittar det där toppenstället. Ta med en filt att sitta på och en picknickkorg med mat. Bäst är det om man har en filt med vattentät undersida ifall det skulle vara lite blött i marken där ni sitter. För stämningens skull så är det bra att ha med sig en liten bärbar högtalare om man har en. Då kan ni under måltiden sitta och lyssna på härlig musik eller varför inte en somrig podd?

Tar ni med vinglas i plast kan ni även sitta i solen och avnjuta ett glas vin på er picknick. Tänk bara känslan av att sitta där i gräset med ett glas vin en dag när det är varmt? En picknick är även ett ypperligt tillfälle att ta bilder till instagram om man tycker att det är roligt. Oavsett om man vill lägga ut bilderna eller inte så kan det vara väldigt kul att ha kvar minnen från er trevliga picknick att se tillbaka på ett halvår senare när snötäcket ligger tjockt utanför fönstret!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *