Bloggen

Förbered dig för en dag på stranden

I och med coronapandemin har det varit svårt att resa till olika länder. Men nu börjar världen öppna upp mer och mer. Trots att vi alla fortfarande måste ta vårt ansvar, hålla avstånd och respektera restriktioner och regleringar för att inte bidra till smittspridningen känns det mer och mer som vanligt. Även fast semestern kanske inte kommer se likadan ut som den gjorde förr är det numer möjligt att åka på semester igen.

Om du som många andra längtar efter att få åka till ett varmt land och bara ligga på stranden hela dagarna kan du alltså göra det. Men vad behöver man egentligen packa med sig för en sådan resa? Vad får man inte glömma, och vad är orelevant? Vi ger dig tips på saker att packa med i strandväskan för att fräscha upp ditt minne.

Att packa med i strandväskan

Solkräm, solglasögon, keps, dricka, mat, badkläder, torra kläder, handduk, en bok och ett par hörlurar kan vara viktiga saker att ta med på resan så att du sen kan ta med dem i strandväskan. Det viktigaste att packa ner är dock solkrämen. Att smörja in sig med solkräm är otroligt viktigt för att minska risken för olika hudsjukdomar. Glöm inte heller att dricka mycket eftersom att kroppen behöver mycket vätska när det är så varmt.

Trots att pandemin har lugnat ner sig något är det alltid bra att packa ner saker som munskydd och andningsskydd i väskan. Du vet aldrig när du hamnar i en folksamling eller när du helt enkelt känner för att få extra skydd. I vissa länder måste du fortfarande också ha skydd i kollektivtrafik, affärer, köpcentrum och andra ställen där det oftast är många människor samtidigt. Att ha med sig detta i strandväskan, eller väskan överlag, är alltså smart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *